Opinie gości


Prosimy naszych Gości o opinie nt. pobytu w "Czterech Świerkach" - opinia automatycznie zostaje umieszczona na stronie. Dziękujemy.

 

 

.

Anka Ch.
10.05.2012

Do tego bajkowego miejsca wracam z radością co roku od pięciu lat. Niewiarygodny komfort zakwaterowania w olbrzymich apartamentach, o wykwintnie eleganckim lub iście bajkowym designie, w zależności od potrzeb, komponuje się cudownie z malowniczym widokiem jeziora Karsińskiego rozpościerającego się tuż za ogrodzeniem posiadłości. Posiadłości kuszącej wieloma atrakcjami, zarówno dla małych dzieci, jak i dla starszych, lubiących grilować w przepięknym ogrodzie z widokiem na jezioro.

Anka Ch.
10.05.2012
c.d. Jest tu komfortowy dostęp do kuchni ze stylową jadalnią, gdzie każdy, bez trudności, może przygotować sobie posiłki. Jeżeli ktoś szczególnie ceni komfort w łazience, na pewno nie będzie rozczarowany. Bliskie sąsiedztwo całodobowych, świetnie wyposażonych delikatesów, z pieczonymi na miejscu bułeczkami i bankomatem w sąsiedztwie, ułatwia organizację dnia.
Anka Ch.
10.05.2012
c.d. Gościnność właścicieli i prawdziwie rodzinna atmosfera sprawia, że niezależnie od pogody, czas spędzony w Czterech Świerkach i atrakcje okolic, pozostawiają niezrównane wspomnienia, do których chętnie wraca się wielokrotnie, aż do następnego przyjazdu. Szczerze polecam to miejsce, pod warunkiem, że ktoś nie zajmie mi tam ulubionego miejsca w czasie mojego urlopu :-)
Beata i Andrzej M.
23.05.2012
Do "Czterech Świerków" trafiliśmy poprzez ogłoszenie w internecie. W oferowanym przedziale cenowym zajęło ono u nas I miejsce. Zdjęcia przedstawiające fajne wnętrza oraz piękno okolicy, a także miły głos właściciela domu gdy dopytywaliśmy o szczegóły spowodowały, że zdecydowaliśmy się na to miejsce. Po przyjeździe "real" okazał się być takim jak na zdjęciach, a towarzyszyła mu gościnność i serdeczność właścicieli.
Beata i Andrzej M.
23.05.2012

cd. To dzięki radom i podpowiedziom właścicieli zobaczyliśmy ciekawe miejsca o których nie zawsze jest mowa w przewodnikach, takie prawdziwe "perełki", gdzie można podziwiać piękno przyrody i ją kontemplować przy śpiewie ptaków. Jest to miejsce dla wszystkich, którzy oprócz wygody cenią sobie także miłą i serdeczną atmosferę. "Cztery Świerki" to piękne i "klimatyczne" miejsce. Gorąco je polecamy.

Aneta i Tadeusz
13.08.2012
"Cztery Świerki" to wymarzone miejsce dla wszystkich pragnących odetchnąć od trudów codzienności, nacieszyć się pięknem krajobrazu i sobą w towarzystwie śpiewających ptaków i malowniczej zieleni z jeziorem na wyciągnięcie ręki. Fotografie nie oddają w pełni uroku tego miejsca lub może po prostu jego piękno jest nieuchwytne dla obiektywu. Pensjonat i jego otocznie to doskonałe połączenie nowoczesności z elementami klimatu sprzed lat,w którym kiedyś nasi przodkowie spędzali najpiękniejsze chwile.
Joanna i Ryszard S.
20.06.2013

To niesamowite jak można przygotować obiekt agroturystyczny dla gości. Takich pomieszczeń urządzonych ze smakiem nie spotyka się często - nawet w domach prywatnych. Pogratulować tylko właścicielom. Jeżdzimy często po Europie i Polsce i możemy tylko stwierdzić, że pobyt w "Czterech Świerkach" to wielka przyjemność. Z pozdrowieniami Joanna i Ryszard

Pedeka.pl
14.07.2013
Polecamy to miejsce - dobre warunki, świetne położenie nad jeziorem i miła atmosfera. Wiecej piszemy na naszym blogu http://pedeka.pl/informacje_praktyczne.php?informacje_praktyczne=26
Justyna J.
10.05.2014

Pensjonat "Cztery świerki" to wspaniałe miejsce agroturystyczne, w pełni oddaje klimat rodzinnego domu. Można tam miło spędzić czas w ogrodzie, przy ognisku i w pokoju z kominkiem. Właścicielka Pani Bożena jest bardzo miła osobą, wieczorami organizuje spotkania podczas których opowiada o swoich ciekawych podróżach po całym świecie, np. do RPA, Indii, Syberii i Chin. Pensjonat położony jest nad samym jeziorem i jest w samym centrum miasteczka.

Justyna J.
10.05.2014

c.d. Pokoje gościnne są komfortowo wyposażone, co w pełni oddają zamieszczone na stronie zdjęcia. Wszędzie czuć pozytywną energię Pani Bożenki. Plusem jest to, że nie trzeba nigdzie płacić za sprzęt kajakarski i rowery, ponieważ są na wyposażeniu pensjonatu. Serdecznie polecam to piękne miejsce. Sama zamierzam zabrać tam latem moją rodzinę.

Zbigniew
28.05.2014

Super ! ! ! ! !  - godny polecenia obiekt, szczególnie zachwycony jestem dostępem do komfortowych pomieszczeń kuchni i jadalni - gorąco polecam

Monika i Maciej z Warszawy
22.06.2014

Spędziliśmy tu długi weekend z małym dzieckiem. Gustownie i bardzo wygodnie urządzony pokój oraz dodatkowe pomieszczenia takie, jak kuchnia, jadalnia i salonik kominkowy a także piękny ogród, sprawiły, że czuliśmy się komfortowo. Na pewno nieraz tu jeszcze powrócimy.. Z całą odpowiedzialnością możemy polecić "Cztery Świerki" znajomym i wszystkim lubiącym świeże powietrze i wygodę.

Michał
30.06.2014

Polecam, super obiekt, wspaniały wypoczynek, jestem zachwycony ;-)

Janka S.
07.07.2014

Spędziłam czas w naprawdę urokliwym miejscu. Polecam Cztery Świerki zdecydowanie. Nie będziecie rozczarowani. Ceny naprawdę niskie w stosunku do warunków jakie w tym obiekcie oferują gospodarze. Myślę, że nikt nie wyjedzie stąd zawiedziony. 

Tomek i Kuba z dziewczynami
09.07.2014

Fajne miejsce do żeglowania i kilkudziesięciokilometrowe trasy rowerowe. Po takich wypadach miło jest pogrilować w ogrodzie i wypocząć w przyjemnych i bardzo wygodnych pokojach - mieliśmy dwie sypialnie w apartamencie flinstonów. Polecamy

Iza M.
22.07.2014

Było bosko ! ! !    Długo szukałam w internecie dobrej kwatery na Kaszubach i nie pomyliłam się. Poleciłam już to miejsce wielu znajomym. Po pobycie u Was pojechaliśmy nad morze i to była najgorsza nasza decyzja, w porównaniu z warunkami w Czterech Świerkach nie będę pisała jak było -  kwaterodawcy nad morzem nie znają pojęcia "standard", poza tym tłoczno.

Z podziękowaniem dla gospodarzy, jeszcze nie raz się spotkamy.

Tomek i Ania oraz dzieci
26.07.2014

Super !!! Nie ma co się rozpisywać po prostu tu trzeba przyjechać !!! POLECAMY w 100% !!! My napewno tu jeszcze wrócimy ;) Wielkie podziękowania gospodarzom , czuliśmy się jak u mamy.

Wiktoria z rodziną
06.09.2014
Spędziliśmy tu tydzień, to był bardzo bardzo miły pobyt w dobrych warunkach. Wielkie dzięki za wspaniałości jakie nas tu spotkały. Zdecydowanie polecamy ten obiekt ! ! !
Wanda
20.12.2014

Na Kaszubach byłam kilka razy, do Czterech Świerków trafiłam całkiem przypadkowo i jestem pod urokiem tego miejsca. Pozdrowienia dla gospodarzy. Polecam ten obiekt.

Grażyna i Mariusz
01.02.2015

Piękne miejsce, warunki doskonałe - było miło. Polecamy ten gustownie urządzony obiekt z wielką przyjemnością.

Pozdrawiamy

Arek z rodziną
10.04.2015

Polecamy z przekonaniem ten obiekt, byliśmy tu kilka dni w super warunkach.

Pozdrawiamy gospodarzy i do zobaczenia. 

Monika J.
08.05.2015

Jeżdzimy często po Polsce, zatrzymując się w róznych miejscach na noclegi. W Czterech Świerkach zatrzymaliśmy się na jeden nocleg, a zostaliśmy prawie tydzień. Wspaniałe, godne polecenia miejsce.

Przeczytaliśmy poprzednie wpisy i nie dziwimy się dlaczego same pozytywy.

Postanowiliśmy wpisać się również i zareklamować to miejsce, bo warto tu odpoczywać, w komforcie, czystości i pięknych wnętrzach, nie wspominając już o ogrodzie. Do miłego ...

Jacek M
11.06.2015
Cztery dni, pomimo umiarkowanie dobrej pogody (15C bez deszczu), upłynęły bardzo przyjemnie: kajaki, rowery, wędrówki po Parku. Restauracje (po sąsiedzku) pozwoliły nie spędzać czasu na gotowaniu. Miły odpoczynek. Gospodarze też bardzo mili. Pozdrawiam.
Marcin S.
02.08.2015
Piękne miejsce z fantastycznym widokiem na jezioro. Całe gospodarstwo urządzone w unikalnym klimacie kaszubski. Miejsce godne polecenia
Rodzina Sz. z Trójmiasta
12.06.2015

Tak jak już tu poprzednio napisano cyt.;  "Super !!!  Nie ma co się rozpisywać po prostu tu trzeba przyjechać !!! "

Ale nie będziemy polecać, bo potem nie ma dla nas miejsca :-)

Małgosia i Robert
12.09.2015

Niezwykłe miejsce... Doskonałe położenie, ogród, świetne wyposażenie i piękny, domowy klimat, jaki tworzą Państwo Gospodarze. Wymarzone miejsce na aktywny odpoczynek. Wrócimy tam z pewnością.

Kasia i Szymon z Warszawy
06.02.2016

Pomimo nietypowej zimy - brak śniegu, spędziliśmy tu wspaniale czas w pięknych pomieszczeniach tego obiektu, oczywiście codzienne spacery ścieżkami parku narodowego i nawet jedna wycieczka rowerowa wokół jeziora Karsińskiego. Szczególnie długo będziemy wspominać cudowne wieczory w sali kominkowej, gdzie sączyliśmy winko przy rozpalonym ogniu. Dziękujemy za wypoczynek polecając to miejsce :-)

Jola, Zbyszek i dzieci
02.04.2016

Z przyjemnością wspominamy te kilka dni, które spędziliśmy w tym miejscu.  Nie nudziliśmy się, był to naprawdę odpoczynek w dobrych, a właściwie wspaniałych warunkach, w ciepłych, przytulnych, urządzonych ze smakiem pomieszczeniach. Również będziemy długo wspominać wieczory przy kominku z naszymi znajomymi.  Polecamy ten obiekt :-)

Iwona i Jarek
29.08.2016
Wspaniałe miejsce, którego Gospodarze tworzą niepowtarzalną atmosferę. Zadowoleni będą zarówno preferujący czynny wypoczynek (liczne ścieżki rowerowe, kajaki, sporty wodne) jak i ci, który lubią poleniuchować lub pozwiedzać. Cztery Świerki zapewniają komfort, pełen wypoczynek po intensywnym dniu oraz swobodę w organizacji dnia (bardzo dobrze wyposażona kuchnia, jadalnia, ogród z grillem) - zupełnie jak w opisie na stronie Pensjonatu :) :). Na pewno Tam wrócimy. :) :)
Aldona W.
20.05.2017

Cztery Świerki to piękne i klimatyczne miejsce. Zamówiliśmy tu kilkudniowy pobyt, który okazał się strzałem w dziesiątkę. Miejsce bardzo wygodne, wygodne pokoje urządzone z gustem, wszędzie czystość - a ogólnie komfortowy wypoczynek. Mimo opisów jakie są na stronie, zaskoczyły nas pozytywnie dodatkowe dobrze wyposażone pomieszczenia jadalni i kuchni oraz wspaniały ogród. Polecamy to przepiękne miejsce.

Artur Rz.
19.08.2017

Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami - miejsce kapitalne - komfortowe, warunki świetne, a przede wszystkim czystość i dobry gust. Zdjęcia umieszczone na stronie nie oddają w pełni zalet tego obiektu. Nie dziwię się teraz, że większość miejsc jest już dużo wcześniej zarezerwowana. No cóz mogę tylko z wielkim przekonaniem polecić ten obiekt.

Joanna W.
18.05.2018
Piękne miejsce, warunki doskonałe, a przede wszystkim czysto i ciepło. Polecamy ten gustownie urządzony obiekt. Pozdrawiamy. :)
Danuta i Łukasz S.
17.06.2018

Kwatera super, dobre warunki, świetne położenie, wygodnie i gustownie urządzony obiekt. Jeżeli ktoś szczególnie ceni komfort, na pewno nie będzie rozczarowany. Cztery Świerki polecamy w 100% .

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości